Népszerű alufelni márkákAzzal valószínűleg minden autótulajdonos tisztában van, hogy a gumikhoz valamilyen felnire szükség van. Általában az autókon alapból acélfelnik találhatók, ezek ugyanis olcsóbbak és strapabíróbbak, mint az alufelni. Sokan keresik azonban a látványosabb, esztétikusabb alufelniket. Mutatunk néhány ismert és népszerű alufelni márkát.

A legismertebb és legnépszerűbb, különösen hazánkban, a Momo felni. A Momo felni egy olasz gyártmányú felni, évtizedek óta gyártanak autóalkatrészeket, felniket, kormánykerekeket, üléseket. Az autózás látványosabb részére szakosodtak tehát, de ez nem jelenti azt, hogy a minőséget elhanyagolnák, sőt. A Momo felnik az egyik legszebb, legjobb felninek számítanak manapság.

Rendkívül népszerűek a német Enzo felnik, melyek szintén esztétikusak és hasznosak is egyben. Az Enzo gyártó sajátossága, hogy különös figyelmet fordítanak arra, hogy ne csak a nyári időszakban, hanem télen is használhatók legyenek az általuk készített felnik.

A Momohoz hasonlóan olasz cég az OZ, amely színes múlttal rendelkezik a motorsport világában, és az OZ felnik a tuning autók szerelmesei számára gyakran a tökéletes választást jelentik.

Egy másik német cég, a Dezent is minőségi felniket gyárt, olyanokat, melyek egyedi, felismerhető designnal készülnek.