Táskák és szuperhősnők – müskinn X ZINA

Izgalmas újdonság a FIAN Koncept kínálatában a müskinn X ZINA együttműködésén alapuló konceptuális kollekciója.

Zina egy magyar lányok által hébe-hóba megjelentetett rajz- és képregény-antológia folyamatosan megújuló formában, akárcsak egy hús-vér lány, a müskinn pedig egy kiegészítőket tervező és gyártó magyar márka. A minőség, a kényelem és a funkcionalitás elsődleges szempontok, az egyszerű szépség és a különleges stílus mellett nagyon is aktuális mondanivalója van. Érdemes odafigyelni rá.

müskinn X ZINA

A müskinn X ZINA táskái és grafikái epizódokat villantanak fel egy fiktív jövőképből. A jelenetek szuperhőse Zina, aki a fenntarthatóságért küzd és felveszi a harcot mutáns állatokkal, az óceánok szennyezésével vagy akár kiselejtezett ruhákkal, melyek szörnyekké válva állnak bosszút a felelőtlen emberiségen egy napon.

Az együttműködés során a téma közös volt, a ZINA csoport hozta a színeket és a formákat, a müskinn pedig az anyagokat és a funkciót. A táskák vegyes anyagokból készültek. A modellekben egymásnak feszülnek a természetes és mesterséges, az újrahasznosított és nem újrahasznosított anyagok. Feladatuk pedig, hogy felvértezzék Zinát a mindennapi harcra, bármiféle jövő is vár rá.

A kollekció az Úri utcai boltunkban kapható, és most minden megvásárolt táskához egy, a grafikákat tartalmazó csomag jár ajándékba.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Related Posts

Comments are closed.